Jdi na obsah Jdi na menu

Škodou favorit do ASIE

3. 10. 2014

Už jen pár hodin a vyjíždíme směr Turecko. Tentokrát, ale moje cesta bude určitě zábavnější něž letadlem. Na cestě mě doprovází Vojta s Kubou, kteří dostali tento šílený nápad a postarali se o opravu favorita, který je stejně starý jako já a má nás dovézt do cílové destinace - Istanbul. Také s námi jede i má sestra, která si posledně Istanbul zamilovala.

Vyjíždíme 4.10.214 v 02:00 z Krnova, se zastávkou v Lichnově. Dalé pokračujeme směr Slovensko - Bratislava, Maďarsko - Budapešť a odpoledne zastavíme skoro u srbských hranic v Szegedu, kde si budeme užívat termálů a masáží. V neděli dojede až do Bulharska - Sofie. Akorát budeme mít malou zastavku v Bělehradě na kafe a trochu se protáhneme po městě. V ponděli dopoledne máme v plánu úspěně překročit turecké hranice a zastavit v Edirne aby jsme navštívili palác sultánů. Poté už to budeme mít jen 250km do Istanbulu a budeme v cíli. Snad vše pujde tak hladce jak máme naplánované. Ale policejní konrole se určitě nevyhneme :)

Určitě budu přidávat nějaké informace, zažitky a fotky z cesty. Také budu pracovat v Ebru ateliéru u Feride Dayanc a přivezu zásoby barev na kurzy a na Ebru sety :)

Také nás můžete sledovat na facebooku. Sdilejte a hlavně lajkujte naši stránku Favoritem do ASIE. Za každých sto lajků dostane dětský domov vybavení do tělocvičny od eFitness 

umyvani.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_2698-kopie.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

M.Gemelova - fandíme Vám

5. 10. 2014 9:38

Hodně pohodovou cestu tam i návrat.příjemné zážitky a tak Vám držím palce M.Gemelová