Jdi na obsah Jdi na menu

Představení značky Integra-art

Nově najdete v eshopu produkty od společnosti Integra - art. Turecký umělec Edip Asan je vedoucím této společnosti a začal produkovat své vlastní barvy a materiály.

Jako první si ukážeme barvičky, které nově v eshopu najdete. V krásných lahvičkách s praktickým dávkovacím kapátkem je 9 barev. Každý má 30ml.

Najdete zde: žlutou, červenou, fialovou, "indigo" modrou, "jedovatě" zelenou, "trávově" zelenou, hnědou, černou a bílou. 

p5250939.jpg

Všechny tyto barvičky najdete i ve větším balení, 45 ml. Tady, ale nemáme kapátko. Barvičky mají širší hrdlo a jsou tedy vhodné pro práci se štětečky z koňských žíní.

Tyto barvičky od společnosti indigo jsou vyrobeny podle tradičních receptur profesionálních tureckých umělců ebru v kombinaci s moderními technologiemi. 

p5250950.jpg

Občas vás některé trápí, že se vám barvučky nerozpíjí tak jak by jste chtěli. U těchto barviček je výhoda, že si rozpíjení můžete ovlivnit přidáním pár kapek hovězí žluči, pro umělecké učely. A co hlavni? Žluč od Integra art je BEZ zápachu. Takže vám radost z práce nebude kazit žádná, po zkažených vajíčkách, zapáchající tekutina.

p5250932.jpg

Doporučuji si zakoupit žluč od Integra art a bude se vám jednodušeji pracovat. Přidávejte ji pouze do "Creativ" barev Integra-art, ne do barev Pébeo a Rich.

Odzkoušela jsem pro vás, jak se tyto nové barvičky snesou na vodní hladině s barvami Pébeo a Rich, které najdete také v nabídce. Barvičky můžete používat zároveň bez problémů. 

Integra "Creativ" jsou vhodné pro otisk na papír, textil, keramiku, dřevo a další savé materiály. Textil zafixujte pořádně žehličkou přímo na vzor, poté můžete prát na 30° v pračce. Už jsem to pro vás taky odzkoušela a barvičky se nezměnily ani o odstín.

Společně s barvičkami vám také přináším nové zahušťovadla. Hlavní novinkou je hotový Ebru roztok. Už nemusíte myslet na to, že si musíte nachystat lázeň den dopředu. Stačí roztok vylít do ebru nádoby, nechat odstát 15 minut a můžete tvořit. Pokud vám roztok přijde moc hustý, doporučuji trochu naředit vodou. 

p5250908.jpg

Dále je také v nabídce zahušťovadlo z mořské řasy ve velikosti 25g a 250g.

z 25g si vytvoříte až 7 litrů lázně. Veškeré instrukce jsou vždy uvedeny na obalu.

Další novinkou, z které jsem úplně nadšená, jsou nové hřebeny s ebru vzorem. Každý hřeben je originální, ručně potištěný technikou Ebru a různými vzory. Najdete zde dvě velikosti.

p5250882.jpg

A poslední novinkou jsou 3 sady!!!

Ebru sada "Creative", vhodná pro začátečníky i pokročilé. Obsahuje 8 lahví s kapátkem hotové barvy Ebru „Creative“ (30 ml)
drátek, štětec, nádobu, hřeben 20 cm, papíry, zahušťovadlo připravené k použití a návod.

darkove-baleni---creative--1.jpg

 

Ebru sada Kids plus - pro děti, obsahuje vše základní pro Ebru. Je v ní 6 lahví s kapátkem hotové barvy Ebru „Creative“ (30 ml), drátek, štětec, nádoba, ebru hřeben 20 cm, papíry, zahušťovadlo, které je hotové k použití, návod a dva dřevěné polotovary pro otisk. S tím se děti určitě vyřádí.

darkove-baleni---kids-plus--1.jpg

A kdyby chtěla tvořit celá rodina, tak je tu obrovská sada "Family"

Obsahuje všech 9 barviček (30ml), 2x drátek, 2x štětec, 2x nádoba, hřeben 20 cm, dvakrát více papírů, zahušťovadlo, které je připravené k použití, 3 dřevěné polotovary pro otisk, napnuté plátno pro otisk (20x22cm), návod  k použití a jako dárek 25g zahušťovadla.

darkove-baleni---kids-family1--.jpg

Co říkáte na novinky z eshopu?

Pokud potřebujete pomoct s výběrem, tak mě kontaktujte na tess@ebru.cz a ráda vám pomůžu.