Jdi na obsah Jdi na menu

Ebru Barvy

NABÍDKA BAREV A VÝTVARNÝCH POTŘEB
pro tradiční tureckou techniku EBRU malby na hladině vody

ebruset_wb.jpg  

darkovy_poukaz_vanoce.jpg

Barvy připravuji z originálních přírodních pigmentů z Turecka a obsahují už i startovní dávku žluči. Štětce vyrábím z žíní naších koní a drátky na malování z tuzemských zdrojů. Vše ostatní dovážím z Turecka.

Objednávejte  v Eshopu

 

zoom

ebrushop_katalog_str2.jpg

 

Příspěvky

Vánoční Ebru objednávky

21. 11. 2017

Pokud jste nestihli objednat do 17.12.2017, už vám nemůže zaručit doručení do Vánoc. Pouze, pokud zvolíte službu EMS - Expresní doručení, tak vám budou do Vánoc doručeny objednávky přijaté do 22.12.2017

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Ebru Barvy

Kurz Ebru jako dárek k Vánocům ?

14. 11. 2014

darkovy_poukaz_vanoce.jpgVánoce klepou na dveře! V našem EbruShopu najdete vánoční dárkový poukaz, který můžete darovat svým blízkým pod stromeček. Poukaz se vztahuje na kterýkoliv kurz pořádaný v Ateliéru Ebru v roce 2015 a  stojí 750,- Kč. Znovu budu opakovat základní kurzy, pokročilé a také začnou nové kurzy zaměřené na speciální techniky Ebru. Bude toho na programu hodně a každý měsíc budou kurzy vypsané na stránkách. Potěšte své blízké tímto nevšedním zážitkem. Znovu budu opakovat základní kurzy, pokročilé a také začnou nové kurzy zaměřené na speciální techniky Ebru. Bude toho na programu hodně a kurzy se budou konat každý měsíc.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Ebru Barvy

EbruSet - tvořte i doma

14. 11. 2014

ebruset_wb.jpg

Připravila jsem pro vás základní EbruSet pro domácí malování. Obsahuje veškeré vybavení, které je nutné k malování na vodě pro formát A4 (210x300 mm). Obsahuje stručný návod, červenou, žlutou, zelenou, modrou a černou barvu v balení po 60 ml, 2 archy originál žlutých ebru papírů a 20 archů bílých, nádobu na lázeň, 2 balení tragantové gumy pro přípravu dvou lázní, 15 ml hovězí žluči s kapátkem, 5 štětců z koňských žíní a dva drátky nejčastěji používané velikosti (č. 2 a č. 4). Lze přibalit I další barvy a pomůcky dle ceníku v katalogu EbruShopu. Cena setu je 962,- Kč.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Ebru Barvy